Resonate with your true potential   

Spiritual growth through dance, meditation and yoga

 

1 Class

5 Class card
10 Class card

1 Hour massage with pure DO terra -oils

€15,00

€60,00

€100,00

€55,00

Do you feel you wish to join, but you do not have the financial abundance?  Read below about the principle of Dana. Please feel free to open a conversation for possibilities. 

The principle of Dana

Het principe van Dana is in onze Westerse maatschappij niet echt bekend. Wij zijn gewend aan ruilhandel en betalen voor iets dat we willen hebben. En we zijn gewend een prijs te vragen voor een product of dienst die we leveren. Dana heeft niet alleen betrekking op materiële dingen, maar ook op het geven van je tijd en aandacht. Beoefening van dana is in feite een uitdrukking van liefde. Hoe meer liefde er aanwezig is hoe vanzelfsprekender beoefening van dana wordt.

 Dana staat voor: Vrijgevigheid, vriendelijkheid, openheid. Als je vrijgevig bent, zomaar zonder dat je er iets voor terugverwacht, heeft dat gevolgen. Je hoeft daar verder niets voor te doen. Vrijgevigheid is het tegengif voor begeerte.

Dana doet een appèl op eigen verantwoordelijkheid en redelijkheid. Eenvoudig uitgangspunt is: Je weet wat redelijk is en van daaruit doe je wat je kunt, niet meer en ook niet minder. Wat je doet, doe je graag en van harte, net zoals degenen die hun kennis en kunde met jou delen dat graag en van harte doen.

Dana is een systeem dat gebaseerd is op redelijkheid. Dana is een gift, geschonken vanuit het hart, in overeenstemming met ieders mogelijkheden en omstandigheden.

Kortom, als jij op dit moment niet in financiële overvloed verkeerd, kun je ook een ander bedrag betalen. Als jouw overvloed ligt in het delen van de kennis en passie die jij voor een bepaald onderwerp hebt: Biedt het aan! Het mooiste wat je kan geven is de liefde die je voelt voor wat jij doet. Kun jij heel goed chocoladetaarten bakken? Kan ook! Ga bij jezelf na waar jouw overvloed ligt.